Kontaktirajte nas

Za pitanja u vezi sa ovom Izjavom o privatnosti, ili korišćenjem Vaših ličnih podataka, kolačića ili sličnih tehnologija, kontaktirajte nas putem e-maila na office@big.co.rs

Imajte na umu da, ako nas kontaktirate da Vam pomognemo, za Vašu i našu sigurnost možda će biti potrebno da potvrdite Vaš identitet pre nego što ispunite zahtev.

Prikupljanje informacija

Mi primamo i skladištimo informacije o Vama, kao što su:

Informacije koje nam Vi dajete:

  • Vašu e-mail adresu, adresu i broj telefona. Mi prikupljamo ove informacije na više različitih načina, uključujući i kada ih unosite prilikom korišćenja naših usluga, u interakciji sa našim klijentima, ili učestvujete u istraživanjima I promocijama; I
  • informacije prikupljene kada Vi odlučite da komentarišete, ocenite, date mišljenje, prilikom podešavanja naloga, postavljenja preferenci u Vašem nalogu ili prilikom pružanja informacija preko naše službe ili negde drugde

Informacije koje automatski prikupljamo: prikupljamo informacije o Vama i Vašem korišćenju naših usluga, interakciji sa nama i našim oglašavanjem, kao i informacije po pitanju Vašeg uređaja koji se koristi za pristup našim usluge (mobilni uređaji). Te informacije uključuju:

  • Vašu aktivnost na aplikacij NOVA EKONOMIJA;
  • detalji u vezi sa Vašom interakcijom sa tehničkom podrškom, kao što su datum, vreme i razlog kontaktiranja i ako nas pozovete, broj Vašeg telefona;
  • ID uređaja ili jedinstvene identifikatore, karakteristike uređaja i softvera (kao što su tip i konfiguracija), podaci o konekciji, statistike o prikazu stranica, referal URL, IP adresu i standardne web log informacije.
  • informacije prikupljene preko upotrebe kolačića i drugih tehnologija, uključujući  URL sajta, gde je prikaz dostavljen, kao i datum i vreme. Pogledajte naše kolačiće i odeljak Internet Oglašavanje za više detalja.

Informacije iz drugih izvora: Možemo dopuniti informacije opisane gore informacijama koje smo dobili iz drugih izvora, uključujući i online i offline davalaca podataka. Takve dodatne informacije mogu da uključe demografske podatke, Internet bazu podataka i pretraživanje Interneta.

Korišćenje informacija

Mi koristimo informacije koje prikupimo za pružanje, analiziranje, upravljanje, poboljšanje i prilagođavanje naših usluga i marketinške napore, kako bi izvršili Vašu registraciju, naloge i plaćanje, kao i da komuniciramo sa Vama o ovim i drugim temama. Na primer, informacije koje prikupimo koristimo za:

  • komunikaciju sa Vama u vezi sa našom uslugom (na primer, e-mail, push notifikacija i tekstualne poruke), tako da možemo da vam pošaljemo vesti, detalje o novim funkcijama i sadržajima i specijalne ponude, promotivna saopštenja i istraživanja potrošača, i da Vam pomognemo u operativnim zahtevima, kao što su resetovanje lozinke.